Краси Георгиев и Employer Branding Forum 2019

Краси Георгиев: Работната среда става все по-важна
27.11.2019

Краси Георгиев – съосновател на CHAIR UP, е един от лекторите на Employer Branding Forum 2019.

Темата, която представи Краси, е „The secret of the success. Тайните на успеха“. Тя е в контекста на мотивирането на хората да следват своите мечти и цели. Един от начините, по които Краси успява да стимулира повече хора да направят положителна промяна в живота си, е именно програмата CHAIR UP, която насърчава физическата активност на работното място чрез обучения и тренировки.

Форумът Employer Branding тази година се провежда под мотото „Нов свят на работното място“. Фокусът е поставен върху най-успешните кампании за изграждане на работодателска марка. Част от дискусията са горещи теми като нуждата от посланици на марката, иновациите при ангажиране на служителите, позициониране на компаниите като атрактивни работодатели, за ролята на дуалното обучение за изграждането на таланти, за различните техники за привличане и задържане на талантливи служители. И, разбира се, здравето, мотивацията и работоспособността на служителите, които могат да се оптимизират с програмата CHAIR UP.

„Новият свят на работното място е този, в който сме по-активни и съответно – по-продуктивни“, каза Краси минути преди да започне лекцията си.

Събитието се организира от b2b media, която през 2018 г. отличи програмата като една от най-иновативните идеи за годината в своя традиционен конкурс.

>> Повече за Employer Branding Forum 2019