CHAIR UP уъркшоп по време на HR and Leadership Forum в София

Практичен уъркшоп: Увеличете енергията си на работа, 25 юни, София
05.06.2019
Краси Георгиев: Работната среда става все по-важна
27.11.2019

Искате ли повече ефективност, настроение и енергия в офиса с програмата CHAIR UP? Ще ви покажем как да ги постигнете по време на нашия практичен уъркшоп, част от форума за лидерство и човешки ресурси, организиран от Капитал (Economedia).

Очакваме ви на 16-oто издание на HR and Leadership Forum в София на 31 октомври. По време на него ще можете да чуете вдъхновяващи истории, да почерпите опит от лидери на екипи от цял свят, както и да придобиете полезен практически опит от нашия уъркшоп.

Фотограф: Георги Даскалов, georgidaskalov.com

Запазете си датата – 31 октомври,

CHAIR UP уъркшоп между 16:00 и 17:00 ч.

Място: Sofia Event Center


Можете да се регистрирате тук


Голям брой научни изследвания през последните години потвърждават вредите за здравето, предизвикани от продължителното седене. Много лекари сравняват седенето с пушенето заради проблемите, които поражда. Добрите новини са, че проучванията, свързани със „седящите“ професии и здравето, показват че най-ефективният начин да се намалят рисковете не е повече спорт в свободното време, а повече движение и по-добра стойка по време на работа. Другата добра новина е, че мозъкът влияе на тялото, когато сме подложени на стрес, но важи и обратното – използвайки движенията на тялото, можем да повлияем на мозъка и да намалим психическото напрежение. Това са част от решенията на програмата CHAIR UP, които ще бъдат споделени с нас по време на форума.

Нашият уъркшоп е насочен към цялото тяло, включително неговия баланс, фокус и части от тялото, които са повлияни най-силно от заседналия начин на живот.Той включва мотивационна и практическа част и се води от екип от експерти.Сред въпросите, които ще намерят отговори по време на уъркшопа, са:

 • Защо трябва да се движим по-често дори на работа?
 • Защо имаме нужда от прясна кръв във вените си?
 • Как да бъдем по-ефективни в натоварените дни?
 • Как да намалим стреса и хроничната умора?
 • Полезни съвети и идеи за мениджъри и ръководители на екипи.Ще получите също:
– Съвети от физиотерапевт: техники за самомасаж и отблокиране на тялото. Специални движения на тялото при болки във врата, кръста и гърба. Техники за мозъчна стимулация и концентрация чрез движение. Съвети срещу главоболие.
– Офис тренировка: лесноприложими в офиса, леки упражнения със стол, насочени към мускулните групи и части от тялото, които страдат най-много от продължителното седене и еднотипни пози. Те целят да подобрят баланса, фокуса и координацията и да стимулират мозъка за да постигне на по-добри работни резултати.

Резултатите, които целим, са:

 • по-добра концентрация на работното място;
 • по-ефективна мозъчна функция;
 • намаляване на стреса;
 • по-добро настроение;
 • мотивирани служители.

Уъркшопът е предназначен за заети хора, работещи на високо отговорни позиции, мениджъри и ръководители на екипи. Чрез физическа активност, правилна позиция по време на работа и по-добрата осведоменост за проблемите на „седящите“ професии могат да се подобрят общите нива на енергия и здравето на хората, както и тяхната работа.

Фотограф: Георги Даскалов, georgidaskalov.com

Лектори:

 • Краси Георгиев: Ултрамаратонец, приключенец, коуч, съосновател на CHAIR UP
 • Димитрина Сивкова: Физиотерапевт, CHAIR UP
 • Венелина Величкова: съосновател и координатор на CHAIR UP